Thursday, March 24, 2011

ujann lbtt di luar snee....

waa,,,aku xpt tdo kot,,gle2 lbt ujn,,gruh2 ag,,laz2 aku ngdp blog nih,,
wlupn snanye agk bhye ye bkk lptop time cmni,,huhu..
ro0mate ksyangan aku,anis nh da lamo lolap..2 yg boring sgt nih,,salunye
klau  x dpt tdo,ktorg lyn crite,,huhu
aku ase ni la first time ujn trok kt sni,,salu ujn xde la bnjir cmni,,
hari 2 hujan pn aku sggp x trun bli mknn,dek thn air bnjir,,kaki nh gdik skit bab air2 ktor nh,,
aiihh,,,jgn ckp ank mnje plak!haha...
tadi,,aku pnyela boring,godek2 la go0gle search,,aku xtaw kot nk cari pe,,godek pnye godek,laz2
bkk lmn web iluvislam,,hihi..
bkk2 je da cter sal lelaki,,lelaki 2,lelaki ni,,
eiikkk,,bkn yg bruk2,,c0z iluv islm kan islamic skit..
aku terbace sal ni,,"ego aset pnting lelaki" aiy0ookkk,,,tjuk pn xley bla,,huhu
antre ayt dlm laman web 2,,,

“Selalunya  orang  yang  ego ini,  dia  mempunyai  sifat  agresif yang lebih tinggi daripada orang lain.  Dia  selalu  sahaja hendak menang.  Apabila  dia  pandang orang, selalunya dia hendak pandang  dirinya lebih tinggi daripada  mereka,”  terang prof. Hushim. Ego    lelaki    biasanya    akan menjadi lebih ketara apabila dia  berhadapan dengan wanita. Umumnya keegoan tersebut tercetus kerana   lelaki   sentiasa   berÔ¨Ākir yang  mereka  lebih  tinggi,  hebat, berkuasa dan kuat berbanding  wanita.  Lantaran  itu,  bagi  mereka, wanita mesti mendengar dan menurut kata-kata mereka.


hmm??yke cm2,,,tp salunyer emg laki ni ego kuat ckit,,yela,,kdang2 da trang lagi nyata lagi b'sluh slh die,boleh die wt dek je,,,aihh,,,e2 suda mlmpau,,huhu,,xpe2,,,
tp,,,bg aku snanyer semua org ade ego,,cme thp keeg0an 2 je berbeza stiap org,,,huhu,,kn3?hihi
tp jgnla sbab ego kite,talian p'saudaraan or p'shbtn antre kte mnjadi mngse,,,npe x boley b'korban ckt utk berbaik kn,,,huhu

hmmm,,,da la,,aku xreti ckp bab ni pnjg2 coz aku bkn prof,,hikhikhik...
ni aku upload gmba2 intrde sukan aritu,,,snanyer ade 3 sesi,,ptg futsal,mlm badmnton,,,n esoknye bowling,,,tp aku smpt bwk kmere mse bowling je,,huhu

otw ke bowling..
xde kje,,blum men ag da b'gmba,,huhu

pnat men la 2,,haha

mcm g overc je,,huhu,,cntik kt cni:)

kt tmpt bowling:)
diapit dua org yg tggi,,grrrr=p
kwn2 ku,,,sumenyer kaki b'gmbr,,,huhu
raja,nurul n sara:)
aku pn xtw ble tema ktowg jd itm merah..huhu
intade.com:)
yo2 saje..hukhuk=p

3 comments:

  1. asal ak terase ni??,.ak rs cm ak n laki2 2 same je ego nye,.hik2,.
    gmbar ni ad yg kureng lar yunk!,.xd ak,sb 2 cm ad xkene je..hehe

    ReplyDelete
  2. haha,,ko bkn ego!ekau degil,,haha
    puas aku pjuk ko g sukan ritu ko xnk,,
    2 yg xde gmba ko,,klu ko ade,pnuh gmba ko je,,,hahahaha

    ReplyDelete